• KREM ORZECHOWO - CZEKOLADOWY Z KOKOSEM SAMBA BIO 250 g - RAPUNZEL

27.66
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu od 1 do 5 dni
Cena przesyłki 12
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier DPD 15
Poczta Polska 15
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.25 kg

Jeżeli chcesz większą ilość - ZADZWOŃ

Zostaw telefon

SKŁADNIKI
orzechy laskowe* (42%), cukier trzcinowy Rapadura*, cukier trzcinowy Cristallino*, olej palmowy*, pełne mleko w proszku*, wiórki kokosowe* (9,5%), odtłuszczone kakao w proszku* (3%), wanilia Bourbon*. *certyfikowany składnik ekologiczny

OPIS
Krem orzechowo - czekooladowy do smarowania pieczywa lub produkcji deserów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2543 kJ/613 kcal
Tłuszcz: 47 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g;
Węglowodany: 35 g;
w tym cukry: 30 g;
Błonnik: 6,4 g;
Białko: 10 g;
Sól: 0,11 g;

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu, łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym 6
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO jest
Kraj Producenta Niemcy
Producent - nazwa i adres RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zarejestruj się

i otrzymaj rabat

Darmowa dostawa

Do 28 kg.przy zakupach powyżej 250 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem

Darmowa dostawa

Do 28 kg.przy zakupach powyżej 250 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem