• Migdały w czekoladzie 70 % kakao bez glutenu BIO 50 g Doti

Symbol: 127027
7.37
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu od 1 do 5 dni
Cena przesyłki 16
Odbiór osobisty 0
Kurier DPD 16
Paczkomaty InPost 16
Kurier InPost 16
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.27 kg

Jeżeli chcesz większą ilość - ZADZWOŃ

Zostaw telefon
Miłośnicy naturalnej i wartościowej żywności oraz osoby na diecie bezglutenowej mogą śmiało cieszyć się smakiem czekoladek i słodyczy stworzonych specjalnie dla nich. Chrupkość surowego migdała z organicznych upraw w Hiszpanii oraz aksamit ekologicznej, gorzkiej czekolady to klasyczne, satysfakcjonujące i pełne energii połączenie smaków i struktur. Migdały charakteryzują się wysoką zawartością witaminy B12, witaminy E, niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika pokarmowego oraz potasu. NNKT mają właściwości przeciwzakrzepowe oraz redukujące poziom cholesterolu. Flawonoidy działają przeciwutleniająco. Ponadto wpływają na napięcie ścian naczyń krwionośnych, co reguluję ciśnienie tętnicze krwi. Witamina E wzmacnia i rozkurcza naczynia, redukuje ciśnienie krwi, zmniejsza jej krzepliwość i zapobiega tworzeniu się blaszki miażdżycowej.
Czekolada 81% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi)], migdały* 18% substancja glazurująca: guma arabska*, sacharoza*, miód*(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
RABATY dla stałych klientów

Zarejestruj się , rób zakupy i otrzymaj rabat

Darmowa dostawa

Do 28 kg.przy zakupach powyżej 250 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem

Darmowa dostawa

Do 28 kg.przy zakupach powyżej 250 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem