• Panierka Panko 1kg Baker's

Brak towaru
21.53
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu od 1 do 5 dni
Cena przesyłki 15
Odbiór osobisty 0
Kurier DPD 15
Dostępność Brak towaru
Waga 1.1 kg
Zostaw telefon

Panko to powszechna w Azji i Japonii nazwa dla panierki wykonanej z białego chleba bez skórki wyprodukowanego z różnego rodzaju skrobi.

Panko to panierka, która charakteryzuje się tym, że kawałki pieczywa użytego do jej wyrobu są dużo większe, niż w używanej na zachodzie tartej bułce. Dzięki temu, mięso jest o wiele bardziej chrupiące. Można jej użyć także do krewetek i warzyw.

Potrawy przyrządzone w Panko są puszyste, chrupiące oraz mniej kaloryczne.

Zastosowanie:

Do panierowania ryb.

Do owoców morza.

Do potraw smażonych.

Doskonała do smażenia w głębokim oleju.


Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
RABATY dla stałych klientów

Zarejestruj się , rób zakupy i otrzymaj rabat

Darmowa dostawa

Do 28 kg.przy zakupach powyżej 250 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem

Darmowa dostawa

Do 28 kg.przy zakupach powyżej 250 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem