
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
SOK Z CZERWONEJ PORZECZKI NFC BIO 750 ml - BATOM


Symbol:
5907709954922
19.65
Wysyłka w ciągu | od 1 do 5 dni |
Cena przesyłki | 16 |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Waga | 1.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907709954922 |
Jeżeli chcesz większą ilość - ZADZWOŃ
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
sok z czerwonej porzeczki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sok tłoczony ze świeżej, ekologicznej porzeczki czerwonej. Produkt pasteryzowany. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz jako dodatek do deserów i napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 168 kJ / 40 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,8 g
w tym cukry: 8,2 g
Białko: 0 g
Sól: < 0,01 g
UWAGA
Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 5 dni.
sok z czerwonej porzeczki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sok tłoczony ze świeżej, ekologicznej porzeczki czerwonej. Produkt pasteryzowany. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz jako dodatek do deserów i napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 168 kJ / 40 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,8 g
w tym cukry: 8,2 g
Białko: 0 g
Sól: < 0,01 g
UWAGA
Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 5 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 1 |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Kraj pochodzenia | Polska |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
|
|
|
|
|