• Woda Kewra 190ml. KTC

7.86
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu od 1 do 5 dni
Cena przesyłki 18
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 18
Kurier DPD 20
Poczta Polska 20
Kurier InPost 20
Dostępność Mało
Waga 0.4 kg

Jeżeli chcesz większą ilość - ZADZWOŃ

Zostaw telefon

Woda z Kewry to nic innego jak wyciąg z dzikiej rośliny występującej na terenach nadmorskich oraz wschodnich Indiach.

Jest to produkt uboczny przy wytwarzaniu olejku zapachowego.

Ekstrakt z Pandanowca, bo o nim mowa posiada właściwości oczyszczające i to jest jej główne zadanie.

Jest to też popularny dodatek kuchni indyjskiej, wykorzystywany do przygotowywania deserów i napojów. Charakteryzuje się kwiatowym aromatem.

 

Kewra jest znana w Indiach ze swego intensywnego zapachu, który zaraz po użyciu się ulatnia.

Podobnie jak wody różanej używa się jej do nadawania smaku wyrobom cukierniczym i koktajlom (zwłaszcza tradycyjnym indyjskim deserom jak barfi czy rasqualla).

 

Znakomity naturalny kosmetyk przeznaczony do pielęgnacji skóry, zwłaszcza jako tonik do jej przemywania.

Oczyszcza skórę i przygotowuje ją do lepszego wchłaniania składników odżywczych.

Regularnie stosowana, jako tonik uelastycznia skórę, nadaje jej gładkości i sprężystości. Polecana dla każdej cery nawet bardzo delikatnej.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
RABATY dla stałych klientów

Zarejestruj się , rób zakupy i otrzymaj rabat

Darmowa dostawa

Do 20 kg.przy zakupach powyżej 300 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem

Darmowa dostawa

Do 20 kg.przy zakupach powyżej 300 zł

Różne formy płatności

Za zakupy zapłacisz kartą,przelewem,Blikiem