Kanpyo tykwa marynowana 500g(5x100g) House Of Asia
Opis
Kanpyo tykwa marynowana 500g(5x100g) House Of Asia
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi.
Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu "Nimono" i potrawach marynowanych "Aemono".
Składniki
tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Wartości odżywcze
w 100 g / ml produktu
Tłuszcze 0,1 g
KTN 0 g
Węglowodany 29 g
w tym Cukry 22 g
Białko 1,1 g
Sól 3,0 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartosc Spożycia
Wartości energetyczne
w 100 g / ml produktu
kJ 527
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.