Monin syrop karmelowy 0,7l
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Karmel oznacza po prostu skarmelizowany cukier, tradycyjnie wytwarzany poprzez topienie cukru w naczyniu z wodą.
Bogaty smak i kolor karmelu wynika z procesu ogrzewania i topienia cukru.
Karmel jest doceniany jako główny smak oraz używany również w harmonii z innymi smakami.
Syrop karmelowy firmy MONIN ma nieskończoną ilość zastosowań.
Smak karmelu jest stosowany w szczególności w napojach kawowych, koktajlach, deserach oraz w innych kulinarnych potrawach.
BARWA: Ciemnobursztynowy z miedziano-żółtymi rozbłyskami
SMAK: Mocny, głęboki zapach oraz bardzo specyficzny aromat stopionego karmelu, posmak skarmelizowanego cukru
ZASTOSOWANIA: Kawy, shake’i, drinki deserowe
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.