CHIŃSKIE WARZYWA DO WOKA 330g.-HOA
Opis
CHIŃSKIE WARZYWA DO WOKA 330g.-HOA
Mieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa idealnie pasuje do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej. Orientalnego smaku dodają grzyby. Całość świetnie komponuje się w daniach z woka. Produkt ma niską zawartość soli.
ZASTOSOWANIE
Wykorzystywane głównie w kuchni chińskiej i wietnamskiej. Doskonałe jako chrupiaca sałatka na zimno i dodatek do dań z makaronem.
SKŁADNIKI
mieszanka warzyw 51,8 % (kiełki fasoli mung, marchewka, pędy bambusa), woda, grzyby (Ucho Bzowe), cukier, sól, ocet, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.